Etusivu

 

Esittely

Halu kohdella koiria kunnioittavasti ja lempeästi on vienyt minut polulle, jolla olen oppinut paljon koirista – ja varsinkin itsestäni. Oppiminen jatkuu edelleen.

Koirani on löydetty kadulta alle kahden kuukauden ikäisinä. Sen jälkeen ne asuivat suurella koiratarhalla Romaniassa noin seitsemän kuukauden ikäisiksi, jolloin ne muuttivat minun luo. Ne eivät olleet tottuneet mihinkään meille normaaliin asioihin, ja niiden sopeuttaminen ihmisten kanssa elämiseen on ollut hyvin haastavaa. Olen saanut omakohtaisesti kokea lähes kaikki ongelmakäyttäytymisen muodot, ja teen edelleen töitä kasvattaakseni koirien luottamusta minuun, ja elämään yleensä.

Olen kouluttautunut Dog Listener Jan Fennellin ja hänen poikansa Tony Knightin opissa, ja saanut vuosien ajan paljon apua ja inspiraatiota Mervi Kärjeltä. Nämä kolme koira-alan superasiantuntijaa ovat olleet ensisijainen tiedonlähteeni, ja sen jälkeen olen elänyt oppimani asiat todeksi omien koirieni kanssa. Heiltä saamani oppi ja inspiraatio näkyvät varmasti teksteissäni.

Koirieni tavallinen arki on nykyään aika lailla stressitöntä, mutta pieninkin muutos – mistä moni koira ei olisi moksiskaan – saa nämä edelleen stressaantumaan. Tämä ilmenee erilaisina ongelmakäyttäytymisen muotoina. Teen edelleen päivittäin töitä sen eteen, että koirat luottaisivat minuun myös näissäkin tilanteissa. Niinpä kirjoitan tätä blogia yhtä paljon itselleni, kuin muille koiran ongelmakäyttäytymisen kanssa kamppaileville koiranomistajille.

Liity sähköpostilistalleni, niin saat tiedon kursseista ja muista tapahtumista heti ensimmäisten joukossa!

Vanhojen asiakkaiden tukipalvelu jatkuu entiseen malliin sähköpostilla ja puhelimella.

Mari Koskinen
050-388 3875
koirakuuntelija@hotmail.fi
http://www.facebook.com/koirakuuntelija

Mainokset